Okategoriserade

Geggamoja AW16

gmaw16_imgbar

Geggamoja är ett svenskt märke med fokus på sköna kläder i hållbara material, bra både för miljön och ekonomin. Geggamoja är alltid involverade i hela processen – från råvara till färdig produkt – och letar alltid efter nya hållbara material och innovationer för att göra det ännu enklare att ta fram hållbara och rättvisa produkter.

Geggamojas kläder passar alla barn, oavsett kön, och de tillverkas till stor del av tyger i ekologisk- och GOTS-certifierad bomull. Mjuka, sköna material såsom trikå, college och velour gör Geggamojaplaggen till både barnens och föräldrarnas favorit.

När det gäller färger och mönster är allt möjligt. Färgsprakande ränder i kombination med glatt enfärgat, svart och vitt skapar en perfekt mix av barnslighet och vuxen miniatyr och skaparna av Geggamoja designar och tillverkar kläder de själva älskar att se sina egna barn i.

Geggamoja är ett familjeföretag med hjärtat på det rätta stället och vi på Hemmablind har alltid haft en plats i vårt sortiment för Geggamojas alla härliga produkter! Kom in och kika på AW16 och hitta just dina favoriter bland alla mjuka, sköna och färgglada kombinationer!

You Might Also Like