Nyheter

Nytt från Elodie Details

elodie_imgbar

Det nya mönstret Forest Flora är som hämtat ur en sagobok. Mjuka grå nyanser med intressanta detaljer från skogen. Både filten och åkpåsen är solklara favoriter bland höstens alla färger och former. En annan favorit från Elodie är den pudriga rosa nyansen som verkligen landat rätt, mild och omfamnande.

Elodie Details ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar och att förvandla bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer. Sedan 2005 har sortimentet breddats och möjligheten att matcha till exempel napp och napphållare med mössa och åkpåse har blivit en uppskattad del av varumärkets unika identitet. Täta kollektionslanseringar i kombination med trendmedveten och nytänkande design har gjort Elodie Details till en favorit, inte bara på hemmaplan i Sverige utan runt om i stora delar av Europa och resten av världen.

Hos Hemmablind hittar du ryggsäckar, åkpåsar, filtar, nappband, nappar och små mjuka kaninkompisar – Välkommen in och kika på höstens vackra nyheter!

You Might Also Like