Nyheter

Kid´s Concept Höst 2016

kidskoncept_imgbar

Kids Concept är företaget bakom ett antal fantasifulla serier med inredning och leksaker för barn i åldrarna 0-7 år. Affärsidén bygger på konceptlösningar och serier med produktteman som gör det enkelt att mixa och matcha sortimentets produkter med varandra. Tanken är att låta barnens fantasi få en naturlig plats i alla hem och familjen och barnen och hemmet prioriteras högt i Kids Concepts tänkande.

Hösten 2016 kommer det naturliga, rena träet att finnas med som en balanserande motpol till den annars så välbekanta vita färgen. Vackra små djur pryder babysakerna och inredningen för de minsta på ett behagligt sätt och tonerna är mjuka och samtidigt fulla av liv.

2014 blev Kids Concept årets företagare i Borås med följande motivering: ”Barnslighet, livsglädje och sinne för affärer”.  Anna Enander, Amelie Wiklund och Johanna Backman, är tre duktiga företagare. På kort sikt har de med stort engagemang och drivkraft lyckats utveckla sitt företag, både vad gäller omsättning och lönsamhet, på ett modernt och mycket positivt sätt. Ständig produktutveckling för barnkammaren samt en bra företagsmiljö för de anställda, där specialkompetens tas tillvara, präglar deras sätt att driva företaget. Kundorientering, hög servicegrad, samt ett väl definierat koncepttänka
nde är andra faktorer som prioriteras i deras sätt att göra affärer.

Kids Concepts idé och koncept passar bra in hos Hemmablind och vi har plockat ut våra favoriter, hoppas ni gillar dem lika mycket som vi gör. Välkommen in i butiken och kika på höstens alla nyheter!

You Might Also Like