Butiken

Butiken1609

Hemmablind är ett riktigt gammaldags familjeföretag där precis alla är engagerade på olika sätt. Vi har hittat inspiration från gammaldags butiker med personlig service, där man handlar över disk istället för på nätet. Vi upplever att det finns stora fördelar med att ha en fysisk butik, bland annat att vi får träffa alla våra härliga kunder. :)

Hemmablind är en butik för barn och lekfulla vuxna. Vårt sortiment består av kläder som är designade för lek, mjuka och sköna, och som inte innehåller gifter. Samma sak gäller leksakerna, de ska tåla lek och vara fria från gifter. Vi har som målsättning att vara en riktigt uppskattad affär både för vardag och presenter och vi tar tillexempel paketinslagning på stort allvar eftersom det är en stor del av upplevelsen för ett födelsedagsbarn.

Vi har handplockat ett antal märken vi tror på och det är märken som vi själva har använt på barn (och barnbarn) och som uppfyller våra höga krav på bekvämlighet, kvalitet och snygg design. Det blir mycket jobb att handplocka ett helt sortiment men vi tycker att det är värt det, vi kan då sälja alla våra produkter med ett lätt hjärta. Tack för att ni tog er tid att läsa om vår butik och vi hoppas vi syns i butiken!

Butiken1609_small